"Zonder een lekker ontbijt begint mijn dag gewoon niet" - Tiara Nataf

1. Over ons

Naturally Granola is geboren uit de ontmoeting van twee gepassioneerde foodies. Mogen we je voorstellen aan de Griekse Nikos en Tiara, geboren en getogen op het tropische Curaçao. 

Iedere ochtend aan de ontbijttafel vroegen de twee zich af of die 'gezonde kickstart' nou niet een tikkeltje smaakvoller kon. 

 

Ze namen het hef in eigen handen en besloten zelf hun ideale ontbijtproduct te creëren. Dit moest het beste van twee werelden worden. Brainstormsessies en vele uren onderzoek gingen van start. 

2. The Perfect Combo

In de maanden die volgden werkte het stel keihard aan de ontwikkeling van het ontbijt dat zij voor ogen hadden. Een intensieve samenwerking vol creativiteit en innovatie heeft geleid tot de krokante chunks die je van Naturally Granola kunt verwachten. 

De chunks waar zij zelf, hun vrienden, familie én klanten keer op keer intens van genieten. Gezond, super lekker en 100% natuurlijk. 

3. Onze creatie ging de markt op

Nikos en Tiara waren zo enthousiast dat iedereen in hun omgeving samples ontving. Hun vrienden en familie reageerden zo positief, dat het stel besloot dat zij hier iets meer mee moesten. 

En in februari 2016 werd Naturally Granola ingeschreven bij de kvk!

Benieuwd? Maak kennis met een van onze collecties!

AFHAALPUNT

Lot & Daan

Gelderseplein  24, Rotterdam

3011TZ, Netherlands

CONTACT

T. +31 621963335

E. Tiara@naturallygranola.com
KVK. 65371100 
BTW. NL510341111B01

Naturally

Granola

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

© 2019 By Naturally Granola 

Website design door Peggyleenders.nl