June 3, 2019

February 28, 2019

January 29, 2019

January 2, 2019

October 17, 2018

Please reload

Recent messages

Naturally Granola 2.0 is onderweg!

September 3, 2019

1/10
Please reload

Spotlight

Tiara's Why

June 3, 2019

Ooit heb jij je ingeschreven voor de Naturally Granola nieuwsbrief. Nou weet ik niet of je dat hebt gedaan omdat je onze granola al kent (en je het heerlijk vindt?), omdat je mij kent, omdat je op zoek bent naar leuke recepten of een andere reden. Jou why weet ik niet dus wilde ik de kans pakken om elkaar een beetje te leren kennen. Uiteraard moet dat van beide kanten komen dus deel ik ook mijn “Why” met jou.
 


Zal ik eerst gaan?
 
Hoe Naturally Granola gestart is dat weet je misschien al, dit staat op de website. Superleuk verhaal over hoe Nikos (mijn vriend) en ik een aantal jaar geleden Naturally granola hebben opgericht. Helemaal per ongeluk, want tijd voor een business hadden we zeker niet. Maar waarom ik het nog doe? Waardoor word ik elke dag wakker om weer aan de slag te gaan?
 

  • Omdat ik nog steeds elke dag van mijn product geniet? Dat is zeker nummer 1. Ik eet elke doordeweekse dag Naturally Granola als ontbijt. Meestal met yoghurt, een banaan, aardbeien en blauwe bessen. Voor mij is NG echt het perfecte ontbijt, al zeg ik het zelf. Ik vind het heerlijk (uiteraard), maar als ik iets anders eet merk ik echt dat ik om 11 of 12 uur al trek krijg. Terwijl ik anders pas rond een uur of 14.00 weer trek krijg. Plus het is echt super makkelijk en snel te maken en omdat ik elke dag ontbijt regel, is dat echt een voordeel!
     

  • Wij willen vooral dat jij beseft dat je absoluut NIET hoeft te kiezen tussen gezond OF lekker. Eten kan beide zijn! Toen wij NG startten gingen we naar de markt en kochten de lekkerste ingrediënten. Om die reden zitten er bij ons pistachenoten, macadamia noten, hennepzaad etc. In de granola. Wij weten zeker wel dat dit dure ingrediënten zijn, MAAR ze zijn ook heerlijk! Wij besloten ons recept bewust niet aan te passen voor de verkoop. Wij willen jullie even veel laten genieten als dat wij dat doen.
     

  • Ik sta al jaren bij mijn vrienden en ondertussen ook bij mijn collega’s bekend als “feeder”. Ik vind het superleuk om mensen kennis te laten maken met nieuwe producten. Iets wat ik nooit eerder heb geproefd. Of iets wat zij misschien niet kennen. En dit kan ik heel leuk met Naturally Granola doen. Zo heb ik nu een waslijst aan nieuwe recept ideeën die ik heel graag wil gaan maken. Blijf dus vooral mijn nieuwsbrieven lezen;)


Dat zijn mijn grote why’s. Wat is jouw why? Waarom heb jij je ingeschreven en wat verwacht je van mij? (Dan kan ik proberen hier het beste op in te spelen.)

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload