June 3, 2019

February 28, 2019

January 29, 2019

January 2, 2019

October 17, 2018

Please reload

Recent messages

Naturally Granola 2.0 is onderweg!

September 3, 2019

1/10
Please reload

Spotlight

Unieke Smaken bij NG

June 10, 2019

Zoals ik al vertelde in de vorige email hou ik ervan om mensen te "feeden". Ik wil mensen verassen met leuke nieuwe smaken. Hier word ik oprecht Happy van! Nou kan je zeggen dat de Signature een granola variant is met 6 noten, en dat klopt. Maar als ik je vertel welke noten dan ben je, denk ik, heel blij verrast. Wij gebruiken de noten waar wij echt enthousiast van worden. Macadamia noten, pistachenoten, hazelnoten, amandelen, pecan noten en paranoten. Dit zijn elk noten met super veel smaak. Noten waarvan je denkt ja maar die zijn echt duur. Ja dat klopt, wij vinden ze ook duur. Maar wanneer wij onze recepten bedenken kijken wij niet alleen naar prijs. In plaats daarvan vragen wij, wat maakt onze granola nog lekkerder en hoe zorgen wij dat dit in ons assortiment komt.


Wij staan 100% voor wat wij verkopen, en eten het zelf ook elke dag, serieus! Nog voordat NG ontstond hadden wij een granola gemaakt met alle ingrediënten die of zo lekker waren of zo gezond dat wij het ECHT in onze eigen granola wilden hebben. Wij hebben onderzoek gedaan en kwamen erachter dat dadelstroop één van de meest gezonde zoetstoffen is, en dat het BOMVOL-vitaminen en mineralen is. Ja het is een van de duurste zoetstoffen, maar dat is voor ons minder relevant dan alle positieve voordelen. Wij wilden een granola maken waar wij elke dag het bed voor uit stappen. En dat is niet veranderd toen wij het zijn gaan verkopen. Wij maken voor jou, wat wij zelf, als serieuze foodies ook graag eten.

 

 

 

De tweede granola die wij ontwikkelden was de Belgian Dark Chocolate. Ik kende de Dark Chocolate Special K maar al te goed. En besloot dat als ik ooit een (ontbijt) graan zou maken, dat het niet kleine schaafsels chocolade zou hebben, maar echte chunks, wat dus ook precies past in onze super chunky granola recept! Het onverwachte. Een ontbijt of snack waar je naar uitkijkt. Zo heeft elk recept een unieke smaak, een unieke verwachting, en een unieke ervaring. Waar je uitkijkt naar nieuwe recepten en verrassingen. Dit wil ik graag doen met NG. Ik wil een ervaring creëren waardoor jij met enthousiasme bij ons besteld, niet alleen omdat ik iets maak waar je blij van wordt, maar ook iets waar wij anderen blij mee kunnen maken. En daar vertel ik je heel graag meer over in de volgende nieuwsbrief.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload