June 3, 2019

February 28, 2019

January 29, 2019

January 2, 2019

October 17, 2018

Please reload

Recent messages

Naturally Granola 2.0 is onderweg!

September 3, 2019

1/10
Please reload

Spotlight

Naturally Granola 2.0 is onderweg!

September 3, 2019

 

Zoals je misschien al weet heb ik een aantal maanden geleden meegedaan met de "Kitchen Republic Academy". Dit resulteerde in veel meer dan een leer ervaring, ik won een rebrand prijs gesponsord door Mattmo.

Bij een rebrand komt heel veel kijken, alles wordt opnieuw geëvalueerd, zelfs onze naam! Gelukkig blijft deze lekker zoals jullie hem kennen, Naturally Granola geven we niet zomaar op natuurlijk! 

Wat wij wel gaan veranderen is ons logo. En dat vonden wij in eerste instantie heel moeilijk, omdat wij die natuurlijk zelf hebben bedacht en ontworpen. Hier zit super veel liefde in. Maar het is tijd om Naturally Granola naar de NEXT LEVEL te tillen, en daar hoort toch echt een nieuw logo bij. 

Wij hebben veel met Paul en Monique van Mattmo gezeten om tot het nieuwe logo te komen, ze hebben heel veel geduld gehad met ons, en we zijn het ze enorm dankbaar. Maar het eindresultaat is ZOO mooi! Ik kan niet wachten om deze met jullie te delen. 

We gaan nu aan de slag met de labels, deze worden compleet anders! Heb je nog tips van wat je er graag op ziet? Laat het weten! We vinden jullie feedback super belangrijk, en ik zou het heel leuk vinden om van je te horen. 

Benieuwd naar onze progressie? Hou je mail in de gaten.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload